Woningtarget

Woningtarget ervaringen

De website woningtarget is van een Deens bedrijf dat ook in het buitenland meerdere huurwoningsites heeft. Deze site focussed zich niet exclusief op huurwoningen maar geeft je ook de mogelijkheid om koopwoningen te bekijken en gaat hiermee dus ook de concurrentie aan met Funda.
Woningtarget heeft als doel zoveel mogelijk woningen te verzamelen op de website. Woningtarget haalt het aanbod met behulp van een zogehete crawler van andere internetsites en verzameld ze in hun eigen database, ook kunnen gebruikers zelf hun woning plaatsen op de site.

Woningtarget zegt deze database constant te verversen waardoor het aanbod actueel blijft. Je kunt als gebruiker van de site ook een zoekopdracht plaatsen dan krijg je het laatste aanbod dat aansluit bij jouw wensen direct per email binnen. Je hebt een betaald account’smart account’ nodig om contactinformatie van de verhuurder op te kunnen vragen en zo extra info over de woonruimte te krijgen.

Registreren op Woningtarget.nl

Je registreren op woningtarget.nl is zo gedaan. Je vult je email in en gaat akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze uitgebreide algemen voorwaarden goed door voordat je ermee akkoord gaat. In de volgende stap geef je aan waar je wilt wonen en wat je zoekt qua woning. Na het invullen van je wensen qua woonruimte word je naar het betaalscherm gestuurd. Op deze stap zal ik later dieper ingaan.

Om in contact te komen met de aanbieders heb je op woningtarget moet je altijd een betaalde account hebben aangeschaft. Als je alleen een gratis account hebt kan je de contactgegevens van de verhuurders niet inzien.
Na het registreren ontvang je een confirmation link om het gebruikte emailadres te bevestigen. Als je geen email hebt binnen gekrgeen kan je deze email opnieuw laten verzenden of deze corrigeren als je een foutje hebt gemaakt bij het invullen van je email.

De kosten voor Woningtarget

Om de site met alle functionaliteit te kunnen gebruiken heb je een abonnement nodig. Dit betreft een doorlopend abonnement van 6,99 euro elke 5 dagen. De eerste betaling doe je doormiddel van Ideal of met je creditcard. Als je via Ideal betaald dan zullen daarna automatisch de vervolgbetalingen van je bankrekening afgeschreven worden. Als je via creditcard betaald dan zullen de volgende betalingen ook via jouw creditcard verlopen. Houdt er dus rekening mee dat het een doorlopend abonnement is en geen eenmalige betaling.

Omgerekend naar een maandelijkse prijs zijn de kosten dus zo’n 35 euro per maand en daarmee is woningtarget vrij prijzig ten opzichte van concurrerende websites die meestal +- 20 euro per maand kosten. Het is ook belangrijk om ermee rekening te houden dat deze website niet gebruik maakt van het herroepingsrecht. Heb je spijt van je aankoop? Dan kan je geen gebruik maken van het herroepingsrecht helaas omdat je akkoord bent gegaan met een directe levering van de dienst.

Type abonnementen

  • 5 dagen voor 6,99 euro, doorlopend abonnement.

Woningtarget Opzeggen

Heb je een woning gevonden via woningtarget of ergens anders dan wil je natuurlijk niet meer duur betalen voor je abonnement. Je kan je abonnement ten alle tijden per direct stopzetten. Je kan jouw abonnement stopzetten door in te loggen met je logingegevens(email en wachtwoord) en daarna via je account de opzegging te doen.
Hierna zal je geen nieuwe betalingen hoeven doen aan Woningtarget en ontvang je dus geen nieuwe facturen.

Vragen of klachten? Contact opnemen met Woningtarget

wil je contact opnemen met de klantenservice omdat je ze iets wilt vragen of een klacht hebt over de site dan kan je ze mailen via [email protected]
Ze hebben geen andere contactmogelijkheden want het telefoonnummer wat op hun site staat is alleen een bandje. Als ze iets wilt vragen zul je dus echt een mailtje moeten sturen naar eerder genoemd mailadres.

Woningtarget

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *