Huursites.nl

Reviews Ervaringen en Klachten over huursites

huursector.nl
6
6/10
Huursector.nl
Kamers / 25 februari 2019

Huursector.nl is een online platform waarop je tienduizenden huurwoningen, appartementen en kamers kunt vinden. 1 website voor heel het aanbod in Nederland. Meer dan 15000 te huur staande objecten. Nooit meer tientallen websites afzoeken, maar gewoon al het huurwoning aanbod op 1 website. Via huursector.nl kun je eenvoudig contact leggen met verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. De verhuurder zal dit bezichtigingsverzoek zo snel mogelijk behandelen. Zoekprofiel aanmaken Het fijne aan huursector.nl is dat je als lid een zoekprofiel kunt aanmaken. Hierbij geef je jouw woonwensen aan. Zodra er iets beschikbaar komt, dat voldoet aan jouw woonwensen, ontvang je direct een e-mail met het aanbod. Dit bespaart je dus veel tijd met het in de gaten houden van de website voor nieuw aanbod. Altijd up to date Huursector hecht veel waarde aan up-to-date aanbod. Niemand vindt het leuk om telleurgesteld te worden, als een woning al verhuurd is. Daarom controleert huursector.nl al het aanbod meerdere keren per dag. Onbeperkt berichten sturen Met een premium abonnement kun je onbeperkt berichten sturen naar verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een nieuwe woonruimte vinden die volledig bij jou past. Registreren op Huursector Het aanmelden op huursector is erg eenvoudig.…

kamer.nl
0
6/10
Kamer.nl
Kamers / 10 april 2018

De website Kamer.nl is een platform dat zich richt op het samenbrengen van de mensen die op zoek zijn naar een kamer en de verhuurders van kamers. Opmerkelijk is dat de site naast kamers voornamelijk appartementen, huurwoningen en studio’s aanbied.

kamertje
0
6/10
Kamertje
Kamers / 10 april 2018

De website Kamertje.nl is van het bedrijf Kamernet BV welke ook de bekende website kamernet.nl exploiteert en met Kamertje dus nog een bekende kamersite heeft. Kamertje noemt zich een digitale ontmoetingplaats voor vraag en aanbod van studentenkamers in Nederland’. Een soort digitaal prikbord is Kamertje.nl dus.

kamernet
0
6/10
Kamernet
Kamers / 9 april 2018

Kamernet – Misschien wel de bekendste en oudste kamersite van Nederland: Kamernet.nl. Als je opzoek bent naar een kamer dan heb je vast al van kamernetgehoord. De website bied niet alleen kamers aan maar ook appartementen en studio’s. Je kan aanbod filteren door het matchingsysteem van de website te gebruiken.