Huursites.nl

Reviews Ervaringen en Klachten over huursites

huurzone
0
6/10
Huurzone
Huurwoningen , Kamers / 29 oktober 2019

Huurzone is een online zoekmachine voor huurwoningen, die vrij recent is opgericht. De website is een product van Instant Media BV. Op huurzone.nl vindt je meer dan 7500 te huur staande woningen. De werking van de website is erg simpel. Je kunt je aanmelden voor een premium account en daarna onbeperkt reageren op huurwoningen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je eerst gratis aan te melden en een zoekprofiel in te stellen. De website houdt dan het actuele aanbod in de gaten. Als er dan iets binnenkomt, wat voldoet aan je wensen, ontvang je netjes een mailtje. Veel goedkoop aanbod Erg fijn aan huurzone is, dat je hier ook veel goedkoop aanbod heb. Voor een redelijke huurprijs, kun je hier zeker een leuke huurwoning vinden. Heb je dus niet heel veel te besteden, kijk dan zeker eens op huurzone.nl Huurzone doet zijn best het aanbod zo vaak en zorgvuldig mogelijk te controleren. Zo weet je zeker dat een woning nog te huur is. Registreren op huurzone Registreren op huurzone gaat erg gemakkelijk. Je kunt je aanmelden met een emailadres en een gekozen wachtwoord, maar ook aanmelden met google+ of facebook behoort tot de mogelijkheden. Huurzone.nl kosten Om te…

huursector.nl
7
6/10
Huursector.nl
Kamers / 25 februari 2019

Huursector.nl is een online platform waarop je tienduizenden huurwoningen, appartementen en kamers kunt vinden. 1 website voor heel het aanbod in Nederland. Meer dan 15000 te huur staande objecten. Nooit meer tientallen websites afzoeken, maar gewoon al het huurwoning aanbod op 1 website. Via huursector.nl kun je eenvoudig contact leggen met verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. De verhuurder zal dit bezichtigingsverzoek zo snel mogelijk behandelen. Zoekprofiel aanmaken Het fijne aan huursector.nl is dat je als lid een zoekprofiel kunt aanmaken. Hierbij geef je jouw woonwensen aan. Zodra er iets beschikbaar komt, dat voldoet aan jouw woonwensen, ontvang je direct een e-mail met het aanbod. Dit bespaart je dus veel tijd met het in de gaten houden van de website voor nieuw aanbod. Altijd up to date Huursector hecht veel waarde aan up-to-date aanbod. Niemand vindt het leuk om telleurgesteld te worden, als een woning al verhuurd is. Daarom controleert huursector.nl al het aanbod meerdere keren per dag. Onbeperkt berichten sturen Met een premium abonnement kun je onbeperkt berichten sturen naar verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een nieuwe woonruimte vinden die volledig bij jou past. Registreren op Huursector Het aanmelden op huursector is erg eenvoudig.…

kamer.nl
0
6/10
Kamer.nl
Kamers / 10 april 2018

De website Kamer.nl is een platform dat zich richt op het samenbrengen van de mensen die op zoek zijn naar een kamer en de verhuurders van kamers. Opmerkelijk is dat de site naast kamers voornamelijk appartementen, huurwoningen en studio’s aanbied.

kamertje
0
6/10
Kamertje
Kamers / 10 april 2018

De website Kamertje.nl is van het bedrijf Kamernet BV welke ook de bekende website kamernet.nl exploiteert en met Kamertje dus nog een bekende kamersite heeft. Kamertje noemt zich een digitale ontmoetingplaats voor vraag en aanbod van studentenkamers in Nederland’. Een soort digitaal prikbord is Kamertje.nl dus.

kamernet
0
6/10
Kamernet
Kamers / 9 april 2018

Kamernet – Misschien wel de bekendste en oudste kamersite van Nederland: Kamernet.nl. Als je opzoek bent naar een kamer dan heb je vast al van kamernetgehoord. De website bied niet alleen kamers aan maar ook appartementen en studio’s. Je kan aanbod filteren door het matchingsysteem van de website te gebruiken.