Kamertje

Kamertje

De website Kamertje.nl is van het bedrijf Kamernet BV welke ook de bekende website kamernet.nl exploiteert en met Kamertje dus nog een bekende kamersite heeft. Kamertje noemt zich een digitale ontmoetingplaats voor vraag en aanbod van studentenkamers in Nederland’. Dat is een hele mond vol maar ze bedoelen dus dat ze een soort prikbord zijn en iedereen de mogelijkheid bieden om zijn/haar studentenkamer aan te bieden.

Je kan op Kamertje.nl reageren op kamers en zo in contact komen met je nieuwe huisgenoten of verhuurder. Het is ook mogelijk om zelf je kamer te plaatsen. Na registratie kun je ook een zoekopdracht aanmaken en krijg je via email de nieuweste kamers,studio’s en appartementen binnen in de stad waar je woonruimte zoekt. Om te reageren word er op Kamertje met een creditsysteem gewerkt. Je betaald dus per bericht om meer informatie te vragen over een woning of een bezichtiging in te plannen van de kamer of het appartement dat je wilt huren.

Kamertje registreren

Om je te registreren op Kamertje ga je naar ‘Aanmelden’ op de site. Je hoeft hier alleen je voornaam,email en wachtwoord in te vullen. Hierna ben je meteen inlogd op de website. Je moet nog wel even je email bevestigen via een bevestigingsemail, maar hierna kun je meteen weer door naar de site met je gratis account. Je kunt lekker rondkijken met je gratis account en kijken of er iets is wat je interessant genoeg vind om credits voor te kopen. Om te reageren moet je namelijk betalen doormiddel van credits. Een bericht kost 1 credit.

Kamertje kosten

Om contact te leggen met je nieuwe huisgenoten of je nieuwe huisbaas en zo je kamer of appartement vinden moet je wel in de buidel tasten. Je moet hiervoor creditpakketen kopen

De volgende type pakketen zijn er:

5 credits voor 15 euro
10 credits voor 20 euro
30 dagen onbeperkt reacties versturen kan voor 25 euro

Hoe meer reacties hoe goedkoper dus en je zult waarschijnlijk wel geneigd zijn om een maandabonnement te nemen omdat je dan onbeperkt kan reageren. Dit is relatief gezien verreweg de goedkoopste optie maar is wel 25 euro per maand. Als je credits of 30 dagen onbeperkt reageren aanschaft moet je er wel rekening mee houden dat je geen geld terug krijgt als je van de koop wilt afzien. Het herroepingsrecht is vanwege directe levering namelijk niet van toepassing. Kamertje valt qua prijzen in de middenmoot maar het voordeel is dat je geen abbonement hebt dat onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Schat wel goed in hoe vaak je wilt reageren voordat je een pakket kiest.

Je Kamertje.nl account opzeggen

 

Het is gelukt, je hebt via kamertje.nl of via een andere wijze woonruimte gevonden en nu wil je van je account af. Wat moet je hiervoor doen? Het voordeel van kamertje.nl is dat er geen automatische verlenging plaatsvind en je geen actief hoeft te ondernemen om je abbonement stop te zetten.
Je gratis account kunt je wel volledig verwijderen dor te navigeren naar ‘Mijn account en vervolgens naar ‘Deactiveren’ te gaan. Hierna is jouw account verwijdert.


Contact opnemen met Kamertje

Heb je vragen voor de klantenservice van Kamertje en wil je in contact komen?
Dan kun je via het contactformulier op de Contactpagina jouw klachten, vragen en opmerkingen versturen aan de klantenservice. Leuk is dat je ze ook via WhatsApp kan bereiken op 06-20840733, dit nummer is echt alleen voor WhatsApp en niet om te bellen.

Kamertje

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *