Kamer.nl

Kamer.nl

De website Kamer.nl is een platform dat zich richt op het samenbrengen van de mensen die op zoek zijn naar een kamer en de verhuurders van kamers. Opmerkelijk is dat de site naast kamers eigenlijk voornamelijk appartementen, huurwoningen en studio’s aanbied. Van de 4000 huurobjecten is, opvallend genoeg de meerderheid appartementen. De naam Kamer.nl is dan ook wat apart gekozen. De claim van 4000 huurobjecten heeft dan ook geen betrekking op het aantal kamers online. Het aantal kamers is ‘slechts’ enkele honderden, een beetje misleidend beeld kan dit geven dus.
Dit betekent natuurlijk niet dat je hier geen kamer kan vinden. Kamer.nl geeft namelijk een 100% garantie voor degenen die betalen, als je echter wat verder leest gaat dit om een garantie voor het vinden van een woonruimte, niet per se een kamer en zitten er nog wat andere haken en ogen aan deze garantie. Wel leuk dat ze het aanbieden maar de kans is aanwezig dat je niet onder de garantie valt en je jouw geld niet terug kunt krijgen mocht je niks vinden.

Kamer.nl registreren en inloggen.

Het aanmelden is gemakkelijk gemaakt. Alleen je naam, email en een wachtwoord naar keuze hoef je in te vullen. Je dient bij registratie ook expliciet akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.
Je hebt hierna meteen een gratis account en je kan met deze gegevens inloggen. Je kan alleen erg weinig met een gratis account en moet alsnog betalen als je wilt reageren of een bezichtiging plannen.

De kosten van Kamer.nl

Als je via kamer.nl contact wilt leggen met de kamerverhuurder, de huisbaas van dat mooie apartement of de  vanverhuurder leuke studio dien je een abonnement af te sluiten.
Er is 1 soort abonnement dat je kunt kiezen en dat is een maand abonnement. Je kunt met dit premium abbonement onbeperkt contact leggen met de verhuurders en kunt ook een oproepje plaatsen. Je kunt je abonnement betalen met Ideal gevolgd door automatisch incasso of via credicard, je betaald elke maand 17,95 tot wederopzegging.

Type abonnementen

  • Maandelijks doorlopend abonnement: 17,95 euro per maand

 

opzeggen van je kamer.nl account

Er komt een hopelijk een moment dat je een kamer vind en dus geen gebruik meer wilt maken van je account op kamer.nl, in dat geval kun je jouw abonnement opzeggen vanuit het dashbaord van je premium account. Als je jouw account hebt opgezegd zal er geen geld meer worden afgeschreven van je bankrekening op creditcard. Je kunt de rest van de maandelijkse periode nog gebruik maken van je abonnement en contacten leggen met verhuurderd.
Je kunt ook je gehele accoun verwijderen maar pas op dat je hetgene wat in je account stond niet meer kan terugvinden

Contact met Kamer.nl

De klantenservice van kamer.nl heeft helaas geen telefoonnummer waarop je ze kan bellen met vragen, althans het is niet te vinden op de website. Indien je contact wilt met kamer.nl kan dat alleen via het contactformulier dat op hun website vermeld staat. Er wordt eerst gevraagd waarover je contact zoekt met de klantenservice. Indien je persoonlijk contact wilt met een klantenservice medewerker dan moet je de optie ‘andere vragen’ aanklikken en dan kom je bij het contactformulier alwaar je jouw vraag of klacht aan de klantenservice kan voorleggen. Na het versturen meld de website dat je binnen 24 uur een reactie zult ontvangen.

Kamer.nl

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *