Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl review

De website Huurwoningen.nl bestaat al ruim 8 jaar en is uitgegroeid tot een bekende website voor huurwoningen met naar eigen zeggen meer dan 1.000.000 miljoen bezoekers per maand.

Op de website huurwoningen.nl komen verhuurders en woningzoekenden samen. Daarnaast vindt je op deze website ook nieuws, trends en ontwikkelingen op de woningmarkt beschreven in de blogposts en nieuwsberichten.
Als woningzoekende dien je te betalen voor de site en als verhuurder kan je jouw woning aanbieden zonder kosten. Huurwoningen.nl richt zich op geheel Nederland en heeft een uitgebreid aanbod van huurwoningen verspreid over het hele land..

Huurwoningen.nl registreren en inloggen

Het is gemakkelijk om je registreren, Je maakt een nieuw account aan door je email en een  wachtwoord in te vullen. Je hebt nu een gratis account waarmee je niet op woningen kan reageren. Je kunt wel laten weten aan de wereld dat je een woning zoekt door een oproepje te plaatsen, een soort zoekertje waarin je aangeeft wat je zoekt. Verhuurders kunnen vervolgens reageren op je oproepje. Huurwoningen.nl houd je ook op de hoogte van het nieuwste aanbod wat binnen de criteria valt van je zoekers. Je kan met je account ook zonder kosten een woning te huur aanbieden.

 

de kosten van huurwoningen.nl

Het betaalde abonnement waarmee je contact kan leggen met verhuurders kost 19,95 euro per maand. Je kan 14 dagen gratis gebruik maken van je account als proefperiode. Indien je niet tevreden bent met je account kun je deze weer opzeggen zonder kosten.
De voordelen van een een abonnement zijn dat je hiermee op alle huurwoningen kune reageren. Je kunt zo gemakkelijk in contact komen met verhuurders en direct bezichtigingen plannen bij de huurwoningen die je wilt huren.
Je kan met je abonnement ook de gehele beschrijving van de huurobjecten lezen, dit kan niet met een gratis account. Je dient er rekening mee te houden dat je proefaccount automatisch word omgezet in abonnement van 19,95 per maand. Dit abonnement loopt  stilzwijgend door en je dient het zelf op te zeggen indien je er geen gebruik van wilt maken. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Type abonnementen:

  • Proefabonnement 14 dagen gratis en daarna 19.95 euro per maand

 

Huurwoningen.nl stopzetten

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van huurwoningen.nl kun je het stopzetten oftewel opzeggen via hun website. Zeker wanneer je een betaald account hebt is dit erg belangrijk, de betalingen stoppen immers pas wanneer je zelf een opzegging indient. Je kunt het abonnement stopzetten door naar de website te gaan, vervolgens log je in en ga je naar het overzicht, je account pagina. Hier kun je je opzegging doorgeven. Indien je dit binnen 14 dagen na het starten van je proefabonnement doet zullen er geen kosten volgen en hoef je dus niets te betalen.

 

Contact met Huurwoningen.nl

De website huurwoningen geeft je de mogelijkheid om op meerdere manieren in contact komen. Je kan het contactformulier op de site gebruiken of je voorkeur uit gaat naar een email sturen dan kan dat naar [email protected]

Het telefoonnummer waarop je huurwoningen.nl kan bereiken is 0900-4002090. Dit is dus een 0900 nummer, maar je betaald momenteel geen bijkomende kosten voor het bellen met huurwoningen.nl

De website gaat met zijn tijd mee en is ook via whatsapp bereikbaar op 06-20946118. Je kan naar dit nummer alleen whatsapp berichten sturen.

 

Klachten over huurwoningen.nl ?

Als je een klacht hebt dan over de website dan kun klagen bij de Europese Commissie op hun online geschillen website, zo meld huurwoningen.nl op hun website. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je niet naar tevredenheid bent geholpen door ze en je er niet uitkomt met ze. De geschillencommissie zal dan oordelen over je klacht en de uitkomst is dan ook vaak bindend.
Onlinegeschillenbeslechting website van de Europese Commisie.

Huurwoningen.nl

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *