Huurstunt

Huurstunt review

 

De website huurstunt is een verzamelsite voor huurwoningen en kamers. De website is gericht op huurwoningen en heeft geen aanbod van koopwoningen. Op huurstunt staan doorgaans meer dan 8000 woningen te huur in heel Nederland. Het aanbod is de grote steden is logischerwijs wel groter dan in kleine steden, maar overal is wel wat te vinden. Op internet zijn wisselende reviews over huurstunt te lezen. Zo schrijft het studentenblog Sikkom.nl dat Huurstunt  oplichting is enbeschuldigd ze van het plaatsen van nepaanbod.  We lezen echter ook positieve reviews op internet. Is Huurstunt betrouwbaar? We horen graag jouw ervaring

Naast het zoeken naar een huurwoning kan je via deze site ook je huurwoning aanbieden volledig gratis. De website Huurstunt heeft meer dan 200.000 bezoekers per maand en is dus een grote website. Het is wel betaald als je als woningzoeker gebruik wilt maken van Huurstunt. Je kunt wel alvast gratis een account aanmaken en per email op de hoogte worden gehouden van aanbod, om vervolgens te reageren moet je betalen.
De website toont bij alle huizen de huurprijs, aantal m2, aantal kamers en het type  huurwoning. Je kan ook de volledige beschrijving lezen van het huis als je een premium account hebt.

 

Je aanmelden bij Huurstunt

 

Het is niet moeilijk om een account aan te maken bij huurstunt. Je gaat daarvoor eerst naar de pagina om te registreren en vult je naw gegevens in, email en stelt je wachtwoord in. Hierna kun je kiezen of je wel/geen nieuw woning aanbod per email wil krijgen van Huurstunt. Door het aanmaken van een account kan je akkoord met de algemene voorwaarden van de site. Je kan je ook gemakkelijk registreren via Facebook, dan hoef je niet al je gegevens in te vullen.
Je moet er wel rekening mee houden dat je dan alle correspondentie krijgt op het emailadres wat bij je facebook account hoort, dus houdt dit emailadres in de gaten. Na deze 1e stap je meteen naar het betaalscherm om te upgraden naar een premium account. Hiervoor dien je jouw geboortedatum en bankrekening in te vullen. Let op dat je hiermee een doorlopende machtiging afgeeft aan Huurstunt van 19,95 per maand.

 

De kosten van Huurstunt

Je kan een gratis account aanmaken maar als je ook wiult kunnen reageren heb je een abonnement nodig. Dit betreft een doorlopend maand abonnement dat via automatische incasso gaat. Je hoeft alleen je gegevens en je rekeningnummer in te vullen.
Hierna zal Huurstunt 19,95 per maand afschrijven tot wederopzegging. Pas dus op dat je niet vergeet op te zeggen nadat je een woning hebt gevonden.

Type gebruikersaccounts bij huurstunt

  • Gratis account: alleen woningen bekijken
  • Premium abonnement: volledige functionaliteit(reageren) 19,95 euro per maand , doorlopend abonnement.

 

Je huurstunt abonnement opzeggen

Indien je jouw premium account bij huurstunt niet meer wilt gebruiken dien je deze zelf stop te zetten. De betalingen van 19,95 per maand worden pas stopgezet nadat je het zelf aangeeft. Je kan dit gemakklijk doen door op huurstunt.nl in te loggen en naar de pagina ‘mijn account’ te navigeren. Als je dit niet doet blijven je betalingen stilzwijgend doorlopen.

Nadat je jouw account hebt opgezegd kun je ervoor kiezen jouw gratis account volledig te verwijderen mocht je bijvoorbeeld een woning gevonden hebben en niet in de nabije toekomst meer zoekende zijn. Let wel op dat je jouw betaalgeschiedenis niet meer kan bekijken nadat jouw account verwijderd is. Download dit eerst als je dit nog voor je eigen administratie wilt hebben.

 Spijt van je premium account bij huurstunt? Het herroepingsrecht

Op het premium account bij Huurstunt is de wettelijke herroepingstermijn van toepassing. Je kan dus je geld terug krijgen als je binnen 14 dagen nadat je jouw premium account hebt aangeschaft je beroept op je herroepingsrecht.
Hierna krijg je dan binnen 2 weken je geld terug op je rekening.
Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kan je dit formulier invullen. Dit formulier kun je vervolgens mailen naar [email protected] of per briefpost naar Huurstunt.nl, Postbus 9513, 9703 LM Groningen sturen.

 

Huurstunt bellen

De website is niet telefonisch bereikbaar. Je kan wel mailen naar [email protected] daarnaast zijn ze ook bereikbaar via het contactformulier op de site of op whatsapp via telefoonnummer 06-23618011. Op dit telefoonnummer kan je ze alleen whatsappen dus niet bellen.

Je kan ze ook via facebook met ze chatten als je een facebook account hebt. Als je op de website zit kan je ook met ze chatten (als ze online zijn).

Huurstunt heeft helaas geen telefoonnummer voor klantenservice. Ze zijn wel op andere
Let wel op, dat je voor het chatten op facebook, zelf een facebook account nodig hebt, anders is dit niet mogelijk. Je kunt wel zonder facebook account chatten via hun eigen website. Een link naar deze chat vindt je op hun contactpagina.

Huurstunt

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *