Huursector.nl

Huursector.nl is een online platform waarop je tienduizenden huurwoningen, appartementen en kamers kunt vinden. 1 website voor heel het aanbod in Nederland. Meer dan 15000 te huur staande objecten. Nooit meer tientallen websites afzoeken, maar gewoon al het huurwoning aanbod op 1 website.

Via huursector.nl kun je eenvoudig contact leggen met verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. De verhuurder zal dit bezichtigingsverzoek zo snel mogelijk behandelen.

Zoekprofiel aanmaken

Het fijne aan huursector.nl is dat je als lid een zoekprofiel kunt aanmaken. Hierbij geef je jouw woonwensen aan. Zodra er iets beschikbaar komt, dat voldoet aan jouw woonwensen, ontvang je direct een e-mail met het aanbod. Dit bespaart je dus veel tijd met het in de gaten houden van de website voor nieuw aanbod.

Altijd up to date

Huursector hecht veel waarde aan up-to-date aanbod. Niemand vindt het leuk om telleurgesteld te worden, als een woning al verhuurd is. Daarom controleert huursector.nl al het aanbod meerdere keren per dag.

Onbeperkt berichten sturen

Met een premium abonnement kun je onbeperkt berichten sturen naar verhuurders en bezichtigingsverzoeken indienen. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een nieuwe woonruimte vinden die volledig bij jou past.

Registreren op Huursector

Het aanmelden op huursector is erg eenvoudig. In minder dan een minuut kun je lid wordt, je kunt er voor kiezen om je aan te melden als gratis lid, zodat je nergens aan vast zit. Ben je overtuigd en wil je gebruik maken van de extra functies, kun je altijd in een later stadium upgraden.

Zelf je woning verhuren

Via huursector.nl kun je als woningbezitter, particulier of makelaar, geheel kosteloos je woning verhuren. Op deze manier kun je gratis huurders vinden, zonder dure advertentiekosten te betalen. Erg leuk om te weten is dat leden van huursector en zogenoemd huurdersprofiel kunnen invullen met informatie over hun gezinssituatie en inkomen, zo kun je gelijk zien of een huurder interessant voor je is.

Huursector.nl tarieven

Huursector.nl heeft meerdere accountstype. Met een gratis account kun je enkel aanbod bekijken, een zoekprofiel aanmaken, maar niet reageren op woningen of bezichtigingsverzoeken indienen.

Met een betaald account kun je onbeperkt op woningen reageren en bezichtigingsverzoeken indienen. Hier een overzicht van de kosten

1 maand voor 19,95 euro
3 maanden voor 49,95 euro
6 maanden voor 79,95 euro

Huursector.nl opzeggen

Als je jouw droomhuis hebt gevonden, kun je eenvoudig je account opzeggen via de ‘mijn account’ omgeving op de website. Kom je er niet helemaal uit, stuur dan gerust een mailtje. Het team van Huursector staat altijd voor je klaar.

Huursector.nl contact

Heb je een klacht over huursector, een vraag of misschien gewoon een suggestie hoe wij de website nog beter en gebruiksvriendelijker kunnen maken, stuur dan gerust even een mailtje. Het team van Huursector helpt je graag.

De klantenservice doet zijn best om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Je kunt de klantenservice bereiken via email: [email protected] of via privebericht op facebook: https://www.facebook.com/huursectornl/

Indien u liever een brief stuurt, kan dit naar het volgende postadres:

PC Internet LTD
Boulevard Saint-Michel 47
1040 Brussel
België

Huursector.nl

0.00
5.2

Aanbod

6.2/10

Prijs

4.1/10

Klantenservice

5.9/10

Totaal

4.4/10

7 gedachten over “Huursector.nl

 1. Yetii Beantwoorden

  Aanbod

  8

  Prijs

  7.4

  Klantenservice

  10

  Totaal

  9.1

  Via deze site heb ik mijn woning gevonden dus een goed alternatief voor via een makelaar zoeken. Je krijgt veel emails met nieuwe woningen die beschikbaar zijn.

 2. Michelle Beantwoorden

  Aanbod

  10

  Prijs

  3

  Klantenservice

  8

  Totaal

  4

  Heb je een woning gevonde wil Nederwoon alsnog geld van je nog een keer om in te schrijven! Je vind hier een woning maar moet je dan blijkbaar alsnog betalen!! Ik heb dan wel een huurwoning inmiddels dus maar vind dit niet netjes!

 3. Job Beantwoorden

  Aanbod

  6

  Prijs

  7.3

  Klantenservice

  8.5

  Totaal

  4.5

  Ja hoor 1 maand lid en veel berichten later en dan heb je alsnog alleen maar bezichtigen steeds waarbij je met een hele groep anderen komt opdagen. Misschien is dit in Amsterdam normaal ofzo?? Zo is het wel erg moeilijk iets vinden!

 4. Chris Beantwoorden

  Aanbod

  7.6

  Prijs

  0.6

  Klantenservice

  0.6

  Totaal

  3.3

  ************ met opzegtermijn
  Slecht ingerichte site, het inloggen brengt je elke keer terug naar de homepagina ipv op de pagina waar je al zat. Wanneer je een premium account neemt moet je het direct opzeggen wil je het maar voor 1 maand gebruiken, want de opzegtermijn is gewoon een hele maand om geld af te troggelen van de gebruikers.
  Heb op 30+ woningen gereageerd en heb maar 1 reactie terug gehad over de span van 2 of 3 weken.

  ***aangepast door beheerder vanwege taalgebruik* Let op uw taalgebruik bij reviewen. Bekijk de regels voor reviews wat aanvaardbaar is om te melden.

 5. Harry Beantwoorden

  Aanbod

  0.8

  Prijs

  0.2

  Klantenservice

  0.1

  Totaal

  0.2

  gedateerd aanbod.
  geld incasseren doen ze snel, stopzetten niet.
  1 maand opzegtermijn.

  Geen aanrader!

 6. Dini Beantwoorden

  Aanbod

  5

  Prijs

  6

  Klantenservice

  8

  Totaal

  5.5

  Hallo, ik ben 2 maanden lid geweest maar je krijgt vaak geen reactie van de verhuurder of je moet echt 3000 euro per maand verdienen ofzo om het te kunnen huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *