Huurexpert

Huurexpert


De website huurexpert behoort qua aanbod tot de grootste sites in Nederland. Het bedrijf Huurexpert B.V. is al meer dan 5 jaar actief in deze markt. Volgens de website zelf voegen ze elke week meer dan 3000 nieuwe woningen toe die te huur staan en op de site staat dat reeds tienduizenden mensen je voorgingen als klant. Ze claimen dat het aanbod op hun site altijd up-to-date is, hoewel veel reviews op internet iets anders zeggen. Dit punt is dus onduidelijk te checken. Graag horen we ervaringen hierover van klanten van huurstunt. Is huurstunt betrouwbaar? Laat het ons weten.

 

inschrijven op huurexpert en inloggen

Als je een account wilt aanmaken op huurexpert moet je meteen betalen op de website te kunnen gebruiken. Je kunt er voor kiezen om de laatste stap (betalen) niet te doen. Je kunt met je gratis account eigenlijk nog weinig. Je kunt geen reactie geven op een woning en zelfs de foto van de huurwoningen is niet te zien voor je. Je kunt wel een zoekprofiel instellen zodat je via email het laatste aanbod ontvangt. Je aanmelden op huurexpert gaat erg makkelijk. Wat persoonlijke gegevens, een wachtwoord en waar je wilt wonen vul je in. Hierna betaal je via Ideal. Let op, je geeft hierbij een incassomachtiging af voor een doorlopend abonnement.

Je kunt inloggen op de website door je gekozen email,wachtwoord combinatie te gebruiken die je bij het inschrijven hebt gekozen. Onder de pagina ‘mijn account’ kun je als je wilt nog meer zoekprofielen aanmaken, dit is handig als je nog twijfelt in welke stad je wilt wonen bijvoorbeeld. Onder ‘mijn account’ zie je ook je favoriete woningen. Indien een woning je interesse heeft gewekt kan je deze hier opslaan zodat je later eventueel kan reageren als je een abonnement hebt.

De kosten van Huurexpert

Huurexpert werkt met verschillende type abonnementen. Het goedkoopste abonnement is het basis abonnement voor 15 euro per 2 weken, het ‘plus abonnement ‘ is 20 euro per maand. Het premium abonnement kost 30 euro per 2 maanden. Houdt er wel rekening mee dat je een doorlopend abonnement aangaat wat stilzwijgend verlengd wordt want op internet lees je veel klachten van klanten die dit niet doorhebben.. Je doet de eerste betaling via Ideal en de opvolgende betalingen worden van je bankrekening afgeschreven door middel van een incasso. Via creditcard betalen kan ook, in dat geval verlopen ook de volgende

Type abonnementen

  • Basis abonnement: 15 euro voor 2 weken
  • Plus abonnement 20 euro per maand
  • Premium abonnement 30 euro voor 2 maanden

 

Huurexpert opzeggen


Het is belangrijk dat je niet vergeet dat je jouw abonnement moet opzeggen als je geen gebruik meer wilt maken van huurexpert.nl
Je kan je uitschrijven via de pagina ‘mijn account’ hier kan je jouw abonnement opzeggen en als je wilt ook je gehele account verwijderen van de site.

 Huurexpert bellen? Contact opnemen de klantenservice

Helaas heeft huurexpert geen telefoonnummer, althans wij konden deze niet vinden. Als je contact wilt opnemen met huurexpert kan dit via het contactformulier of door een email te sturen naar [email protected]
De website huurexpert heeft ook een pagina op facebook, je kan proberen op je ze hier met je vragen of klachten kunt bereiken via facebook chat. Je hebt voor de contactoptie dus wel een facebook account nodig.

Spijt van je aankoop? Herroepingsrecht

Niet tevreden met huurexpert? Dan kun je tot 14 dagen je geld terugvragen door het herroepingsrecht wat je als consument hebt te gebruiken. Ze vermelden dat ze wel kosten naar rato van gebruik in rekening brengen.

Als je van jouw wettelijke herroepingsrecht gebruik wilt maken kan je dit formulier invullen. Vervolgens kun je dit mailen naar [email protected] of per briefpost opsturen naar Konnetlaantje 4, 1435 HW te Rijsenhout. Huurexpert neemt dit verzoek dan in behandeling en zal dit uiterlijk binnen 2 weken verwerken

Huurexpert

6

Aanbod

6.0/10

Prijs

6.0/10

Klantenservice

6.0/10

Totaal

6.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *