Huizenmarkt.nl

Huizenmarkt.nl review

De website huizenmarkt.nl heeft het aanbod van tienduizenden particuliere en zakelijke verhuurders en daarmee is de website de meeste complete huurwoningsite van Nederland. Huurwoning, appartementen, studentenkamers maar ook bijzondere woningen zoals een woonboot in de grachten van Amsterdam staan op de site.

Via de site van Huizenmarkt.nl kan je met alle verhuurders van huurwoningen contact leggen door ze een reactie sturen. Dit is handig omdat je zo geen makelaar ertussen hebt zitten en kans op leuke deals. Als je bent ingeschreven op Huizenmarkt kan je een zoekprofiel instellen zodat je op de hoogte word gehouden als er een nieuwe huurwoning is die je kan betalen in de stad waar je woonruimte zoekt. Je krijgt meteen een mailtje als de huurwoning geplaatst word zodat je de kans hebt om snel te reageren, handig en de moeite om je mail regelmatig te checken.

Huizenmarkt.nl zorgt dat het aanbod op de site actueel is en verwijderd het oude aanbod elk uur. Dit is wel fijn want bij sommige andere sites merk je wel dat het aanbod soms gewoon online blijft staan en niet verwijderd word, waardoor je dus voor niks betaald of blij bent met een dode mus.


Huizenmarkt.nl registreren

Het is eenvoudig om je registreren op Huizenmarkt.nl door naar de pagina ‘Registreren’ te gaan. De eerste stap is om je email in te vullen en een wachtwoord te kiezen. Hierna ga je naar het scherm om je gegevens in te vullen en hoe je wilt wonen. Hierna kan je meteen een Premium account nemen of eerst met een gratis account het aanbod bekijken of een zoekprofiel instellen en pas een Premium account nemen als je iets voorbij ziet komen.

De kosten van Huizenmarkt.nl

Je hebt om te kunnen reageren een premium account nodig. Hiervoor bied Huizenmarkt verschillende termijnen aan waarvoor je een account kunt nemen:
1 maand: 19,95 euro
3 maanden: 49,95 euro
6 maanden: 79,95 euro

Langer lid zijn is dus goedkoper. De logische keuze voor ons lijkt 3 maanden. 1 maand moet je net mazzel hebben dat je meteen iets vind en is wat kort en 6 maanden wel erg lang tenzij je echt iets speciaals zoekt wat moeilijk te vinden is. Het beste kan je dus 1 of 3 maanden kiezen afhankelijk van waar je iets zoekt en of je al 1 of meerdere woningen op het oog hebt.

Je Huizenmarkt.nl account opzeggen

Als je een woning hebt gevonden op Huizenmarkt (of ergens ander) dan heb je jouw account niet meer nodig en wil je geen emails met nieuw aanbod ontvangen. Je kan als je ingelogd bent je zoekprofiel verwijderen zodat je geen e-mailupdates meer krijgt.

Het fijne van huizenmarkt.nl is dat je op elk gewenst moment je account kunt opzeggen en je dit bevestigd krijgt per email, bij sommige sites is dit wel anders. Je kan je ook een mailtje sturen naar [email protected] als je dat fijner vind of per (aangetekende) post naar ze sturen. Dat laatste lijkt me bij deze site niet nodig omdat ze je account gewoon opzeggen als je er om vraagt.

Contact met Huizenmarkt.nl

Het contact met huizenmarkt.nl over vragen, opmerkingen of klachten verloopt via email. Je kan mailen naar [email protected] of via de contactpagina het contactformulier invullen. Het voordeel is dat Huizenmarkt erg handig al het antwoord op veel vragen heeft neergezet zodat je niet op antwoord van de klantenservice hoeft te wachten. Huizenmarkt.nl is ook actief op facebook dus je kan ze een DM sturen via hun page op facebook, de reactiesnelheid is via facebook in het algemeen snel.

Huizenmarkt.nl

8.9

Aanbod

9.0/10

Prijs

8.4/10

Klantenservice

9.3/10

Totaal

8.8/10

3 gedachten over “Huizenmarkt.nl

 1. Dominique Beantwoorden

  Aanbod

  8

  Prijs

  8

  Klantenservice

  8

  Totaal

  8

  Site werkt makkelijk en duidelijk. De verhuurders reageren soms langzaam maar meestal wel.
  Uiteindelijk na een paar bezichtigingen gehad te hebben wat kunnen huren.

 2. Gerard Beantwoorden

  Aanbod

  10

  Prijs

  9.1

  Klantenservice

  10

  Totaal

  9.3

  Erg blij met deze site omdat wij makkelijk bezichtigingen konden inplannen en hieruit ook onze nieuwe woning is gekomen.

 3. Danielle Beantwoorden

  Aanbod

  9

  Prijs

  8

  Klantenservice

  10

  Totaal

  9

  Ik heb een goede ervaring met huizenmarkt.nl en heb via desite een studio gehuurd/gevonden.
  Geen klachten dus, duim omhoog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *