Huursites.nl

Reviews Ervaringen en Klachten over huursites

Esteon

9 april 2018

Esteon review

Esteon is net iets anders dan andere woningsites. Het is een platform met aanbod van huurwoningen en kamers in heel Nederland. Je voert hierbij je zoekprofiel in en vervolgens laat Esteon de woningen die hieraan voldoen 1 voor 1 voorbij komen.

Naar eigen zeggen is dit systeem zelflerend en intelligent. Esteon is naar eigen zeggen een soort Tinder. Dit houdt in dat je woningen moet liken of afkeuren. Als je een huurwoning niet liked moet je aangeven waarom niet zodat Esteon deze woningtypes eruit filtert voor je. Klinkt handig, graag horen we ervaringen over deze website.

Je inschrijven op Esteon


Het aanmeldproces is leuk gemaakt en is een soort animatie waarbij je al jouw huurwensen aangeeft, je gezinssamenstelling en of je huisdieren hebt. Er word van alles gevraagd zoals de gewenste opleverstaat, huurprijs, huurtermijn en minimale aantal kamers. Hierna geeft de website aan of ze denken dat ze je kunnen helpen aan een huurwoning. Je kunt vervolgens je persoonlijke gegevens invullen en kiest het wachtwoord waarmee je later zult inloggen. Hierna kun je nog aangeven of je nog interesse hebt in verhuurders die inschrijfkosten rekenen of antikraak wilt wonen, dit zijn meestal huurwoningen voor tijdelijke huur. Hierna kies je het type account dat je wilt.

 

De kosten van Esteon

Er zijn bij  verschillende mogelijkheden qua abonnementen. Ten eerste het gratis abonnement, hier krijg je moeilijk ‘matches’ mee en lijkt niet echt handig. Het tweede type is een kwartaal abonnement voor 11,95 euro per maand. Het goedkoopste accounttype is een halfjaar abonnement voor 9,95 per maand. Je kunt per abonnementstype zien hoeveel woningen ze je denken te kunnen aanbieden. Zo zie je alvast een beetje wat voor accounttype voor jou geschikt is. Je betaald het totaalbedrag in 1 keer.
Als je voor een kwartaal abonnement kiest betaal je dus 35,85 euro en bij een halfjaar abonnement betaal je 59,70 euro. Je kunt op verschillende manieren betalen voor je abonnement via Ideal, creditcard en Paypal.

Type accounts:

 • Gratis abonnement
 • Kwartaal abonnement 35,85 euro
 • Halfjaar abonnement 59,70 euro

 

Esteon opzeggen

Als je geen gebruik meer wilt maken van je account kan je deze deactiveren.
Dit kan door in te loggen en naar je dashboard te gaan, dan naar instellingen en hier vind je een knop om je account te deactiveren. Je ontvangt dan geen nieuwe matches per mail en de dienst is stopgezet.

Esteon contact

Je kan via verschillende kanalen contact opnemen met de klantenservice. Je kan mailen naar support@esteon.com of bellen op +31 (0)85 888 38 18 met de klantenservice. Je kan ze ook een berichtje sturen op hun facebookpage.

Esteon faq

De meeste gestelde vragen zijn op een rijtje gezet door Esteon op een pagina. Deze staan allemaal beantwoord dus het kan handig zijn om eerst hier te kijken als je bijvoorbeeld niet helemaal snapt hoe deze site werkt. De pagina is in meerdere talen beschikbaar.
Staat je vraag er niet tussen dan kan je via bovenstaande methodes contact opnemen met Esteon.

 

Esteon

10

Aanbod

10.0/10

Prijs

10.0/10

Klantenservice

10.0/10

Totaal

10.0/10

Wrap Up

Esteon

 • 6/10
  Aanbod
 • 6/10
  Prijs
 • 6/10
  Klantenservice
 • 6/10
  Totaal

1 Reactie

 • Mike 11 april 2018 at 10:34

  Aanbod

  10.00

  Prijs

  10.00

  Klantenservice

  10.00

  Totaal

  10.00

  Esteon is de beste site voor huurwoningen. Ik heb snel een woning in Amsterdam gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *