Huursites.nl

Reviews Ervaringen en Klachten over huursites

disclaimer

16 september 2018

Onderstaande is geldig voor de website huursites.nl. Door gebruik te maken van de website stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer.

De website Huursites.nl is eigendom van Adexperts Ltd. gevestigd te bul. “Vitosha” № 25, ет. 2, 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgarije, geregistreerd in het handelsregister onder nummer 205667682. Het is niet toegestaan om de inhoud website of delen hiervan  te kopiëren zonder expliciete toestemming. Alle teksten, foto’s en reviews mogen niet worden gebruikt.

Alle ervaringen en beoordelingen zijn geplaatst door bezoekers van huursites.nl en vertegenwoordigen niet de mening van Adexperts Ltd.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade voortvloeiende uit recensies of ervaringen geplaatst door onze gebruikers, zowel direct als indirect. Wij behouden ons het recht voor ervaringen te wijzigen of verwijderen zonder dat dit kan leiden tot aansprakelijkheid. Als u van mening bent dat een review niet in overeenstemming is met de door ons opgestelde  Regels voor reviews   dan kunt u via het contactformulier contact opnemen om hier melding van te maken.

Op huursites.nl staan (hyper)links naar andere websites. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de inhoud van deze websites en zijn hiervoor niet verantwoordelijk.  Het is niet toegestaan zelf (hyper)links toe te voegen op de site. Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer op ieder moment aan te passen.

Geen Reacties